Nytt nätverk för unga konstintresserade

Nu finns tider för vårens workshops! I december startade ett nytt nätverk för unga. Nätverket kommer under året att arrangera workshop för äldre barn, ungdomar och unga vuxna för att fånga upp konstintresserade i hela landet.

Nätverket vill nå så många unga som möjligt, sprid därför inbjudan till äldre barn och ungdomar med ett intresse för konst och eget skapande.

BLI EN DEL AV NÄTVERKET FÖR NY OFFENTLIG KONST

Framöver kommer vi ha workshops på Zoom den sista onsdagen i månaden, och du som deltar är välkommen att bli en del av NÄTVERKET genom att ansluta dig till vår server på Discord som är nätverkets plattform för kommunikation och inspiration medlemmar emellan. Där kommer vi även ha uppföljande träffar efter workshops den andra onsdagen i månaden. Gå med i vår Discordserver här: https://discord.gg/gxJs2a7DeV

NÄTVERKET FÖR: NY OFFENTLIG KONST | Onlineworkshop |23/2 2022 kl 18.00-20.00
Välkommen till den andra workshopen för NÄTVERKETs drop in-kurs online där vi utforskar och skapar ny offentlig konst tillsammans! Kursen utvecklas utifrån principen ”each-one-teach-one” där deltagarna är med och styr innehållet.

(Vi vill nå så många unga som möjligt och ber er därför sprida inbjudan till alla era medlemmar och uppmuntra dem att sprida vidare till äldre barn och ungdomar med ett intresse för konst och eget skapande. Sprid gärna inbjudan på er hemsida, i sociala medier och i andra kanaler så vi kan fånga upp en ny generation konstintresserade.)

ATT NÅ UT
Denna workshop kommer att fokusera på hur en når ut med sin idé för ny offentlig konst. Hur kan en plantera sin idé, lägga ut krokar, få uppmärksamhet och gehör? Vi tittar på konkreta exempel och skapar kreativa lösningar. Du som deltar skapar på eget håll genom praktiska övningar. Ingen tidigare erfarenhet eller prestation krävs.

ANMÄLAN
Workshopen är gratis, har ingen åldergräns och äger rum på Zoom. Anmäl dig senast kl 12.00 23/2 via denna länk: https://www.eventbrite.com/e/natverket-for-ny-offentlig-konst-onlineworkshop-232-2022-tickets-261668045167

BLI EN DEL AV NÄTVERKET FÖR: NY OFFENTLIG KONST
NÄTVERKET har workshops på Zoom en gång i månaden, och du som deltar är välkommen att bli en del av NÄTVERKET genom att ansluta dig till vår server på Discord som är NÄTVERKETs plattform för kommunikation och inspiration medlemmar emellan. Där har vi även öppna uppföljningar/pre workshops två veckor efter/innan varje workshop (9 februari kl 18.00-19.00 inför denna workshop). Gå med i vår Discordserver här: https://discord.gg/gxJs2a7DeV

Skriv till gatansrum@gmail.com om du har några frågor om workshopen eller NÄTVERKET för: ny offentlig konst.

KOMMANDE WORKSHOPS

Drop in-workshop onsdagar på Zoom kl 18.00-20.00:
V8
V12
V16
V20

Pre-workshop onsdagar på Discord kl 18.00-19.00:
V6
V10
V14
V18
V22

Varmt välkommen!

Riksförbundet Sveriges Konstföreningar
https://sverigeskonstforeningar.nu
https://instagram.com/sverigeskonstforeningar

Streetcorner
https://www.streetcorner.se
https://instagram.com/streetcorner.se

Gatans Rum
https://gatansrum.se
https://www.instagram.com/gatansrum/

NÄTVERKET för: ny offentlig konst finansieras av Kulturrådet.